Hjem > Uddannelsesleder til Ergoterapeutuddannelsen i Holstebro

Uddannelsesleder til Ergoterapeutuddannelsen i Holstebro

Er du klar til nye udfordringer, og vil du være med til at sætte aftryk på Ergoterapeutuddannelsen i Holstebro? Kan du sætte den rette kurs gennem en klart kommunikerende, involverende og visionær ledelsesstil?

VIA University College søger en leder, der vil være med til at sætte aftryk på Ergoterapeutuddannelsen i Holstebro, og som med en dialogbaseret og beslutningsdygtig ledelsesstil, sammen med medarbejderne, kan omsætte visioner og strategier til praktisk virkelighed i dagligdagen.

Vi tilbyder dig et spændende og udviklingsorienteret uddannelses- og arbejdsmiljø med dygtige og samarbejdsorienterede kollegaer og medarbejdere. Det er en stilling, hvor relations-, kommunikations- og samarbejdskompetencer er centrale kompetencer for at kunne lykkes.

Som uddannelsesleder vil du i samarbejde med uddannelseschefen og forsknings- og udviklingschefen få ansvar for den faglige, pædagogiske og økonomiske ledelse af  Ergoterapeutuddannelsen i Holstebro. Som uddannelsesleder vil du desuden have en række tværgående ledelsesopgaver i VIA Sundhed og i VIA som helhed.

Derfor skal du kunne balancere mellem kravet om tilgængelig og nærværende personaleledelse og ledelse på tværs - fagfagligt, tværfagligt, tværprofessionelt og på tværs af geografier.

Ergoterapeutuddannelsen er placeret på Campus Holstebro, som er en tværfaglig campus med sundhedsfaglige, pædagogiske, socialfaglige og tekniske uddannelser, hvilket giver de studerende gode muligheder for fagligt og socialt fællesskab. Samarbejdet på tværs af uddannelserne vægtes højt, og uddannelserne har et godt samarbejde med de omkringliggende offentlige og private virksomheder.

Læs mere om stillingen på: via.dk/job (link åbner i nyt vindue)

Forventet tiltrædelse: 1. januar 2018.

 

VIA er Danmarks største professionshøjskole med 18.500 studerende om året, 20.000 kursister/studerende på efter- og videreuddannelse og 2100 medarbejdere. Gennem forskning og udvikling sikrer vi høj kvalitet og ny viden i vores uddannelse – og i det danske samfund