Hjem > Tre nyoprettede fuldtidsstillinger til rehabilitering og genoptræning

Tre nyoprettede fuldtidsstillinger til rehabilitering og genoptræning

Afdeling Genoptræning i Bornholms Regionskommune søger ergoterapeuter og fysioterapeuter til 3 nyoprettede fuldtidsstillinger fra 1. oktober 2018. Ansøgere med erfaring indenfor arbejde med rehabilitering foretrækkes, men nyuddannede med interesse indenfor fagområdet er også velkomne til at søge.

Hvem er vi?

Vi er 31 kollegaer; ergo-, fysioterapeuter og træningsassistenter, som tilbyder en velfungerende arbejdsplads, med høj grad af indflydelse. Vi arbejder med strategisk selvledelse og værdierne tillid, ansvarlighed og åben kommunikation er rammesættende for vores tilgang til at arbejde og være kollegaer sammen på.
Fleksibilitet går begge veje, - humor og respekt for hinandens forskelligheder er en del af det gode arbejdsmiljø vi sætter højt.

Hvad skal der ske?

Vi søger først og fremmest kollegaer med lyst til at udfordre sig selv indenfor det rehabiliterende ergo-/fysioterapeutiske specialeområde. Du skal trives i et bredt samarbejde omkring og med borger, pårørende, hjemmepleje, sygepleje m.fl.

Du bliver en del af Genoptræningens fagfællesskab for rehabilitering, vi arbejder med genoptræning i borgers hjem og opgaverne omfatter ligeledes vurdering og vejledning, herunder bl.a. rådgivning om rehabilitering, kompenserende hjælpemidler og teknikker, samt deltagelse i tværfaglige rehabiliteringsmøder med hjemmepleje og myndighed.

Med de nyoprettede stillinger bliver der sat fokus på at øge Hjemmeplejens sosu-medarbejderes kompetencer indenfor rehabilitering, identifikation af borgers ressourcer, sætte SMARTE mål og arbejde med borgerperspektivet. Dette for at øge, understøtte og fastholde resultater af den rehabiliterende indsats som Bornholms Regionskommune ønsker at tilbyde sine borgere. Velfærdsteknologi er et fremtidigt indsatsområde som vi ser frem til at implementere i den rehabiliterende indsats.

Arbejdsdagen er ude af ’huset’, fordrer selvstændighed og ansvarlighed, men der er altid god mulighed for sparring.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Kørekort er en forudsætning. Autorisation som ergoterapeut/fysioterapeut er en forudsætning.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse via vores rekrutteringsserver (åbner i nyt vindue), sådan at vi har modtaget den senest 20. august 2018.

Ansættelsessamtaler vil foregå i 27. og 28. august 2018.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af afd. Genoptræning Tashiea Stender Alstrup på 5692 9848.

Center for Sundhed 

Center for Sundhed er en levende arbejdsplads med lyst og vilje til forandring.  Som medarbejder skal du være med til at drive innovation og frigive det kæmpe potentiale af kompetencer, som vi har blandt vores medarbejdere. Vi arbejder hele tiden med at udvikle innovative ideer og processer, så borgerne får mere effekt og kvalitet for pengene, og vi er allerede foregangsmænd i Danmark med løsninger inden for f.eks. demens, diabetes og socialpsykiatri. Vi er en flad organisation, hvor der både er rummeligt og højt til loftet. Vi har en uhøjtidelig, men professionel arbejdsform, hvor vi forsøger at udvikle os i fællesskab. Vi arbejder med frihed under ansvar og tillid til den enkelte. Vi betragter fejltrin som den uundgåelige makker til innovation, og har et lærende perspektiv når det sker.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

www.brk.dk (åbner i nyt vindue) kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

www.brk.dk/taetsammen (åbner i nyt vindue) kan du læse om projekt "Tæt sammen", hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://www.flyttilbornholm.dk/ (åbner i nyt vindue)