Hjem > Region Syd

Region Syd

For medlemmer der arbejder eller studerer i Region Syddanmark samt øvrige medlemskategorier, der bor i regionen

Seneste nyheder

31. marts 2017
Hele ti skarpe kandidater havde meldt deres kandidatur til valget af fire hovedbestyrelsesmedlemmer i Ergoterapeutforeningen. Nu er valgperioden slut, medlemmernes stemmer er talt op og de fire nyvalgte HB-medlemmer, der skal varetage dine interesser, er fundet.
13. marts 2017
Du kan lave et opstillingsgrundlag på forhånd, hvis du ønsker at blive valgt på generalforsamlingen 5. april. Det er muligt at stille op til regionsbestyrelsen, Etf's repræsentantskab og økonomisk kontrollant.
1. marts 2017
Ved opstillingsfristens udløb står det klart, at Tina Nør Langager fortsætter på posten som formand for Etf. De nuværende regionsformænd Anna-Marie Laustsen, Åse Munk Mortensen og Lisbeth krabbe Nielsen vil også være at finde på de politiske poster i Etf's regioner. Alle valg er foregået ved fredsvalg.
20. februar 2017
Ergoterapeutforeningen indkalder til forårets generalforsamlinger i foreningens regioner. Som altid er der spændende faglige temaer og oplæg i forbindelse med generalforsamlingerne.
7. februar 2017
Regionsformanden i Region Syd, Anna-Marie Laustsen, har meldt, at hun genopstiller som regionsformand samt til HB, når der til marts er valg til posterne.
24. januar 2017
Alle aktive medlemmer kan opstille, og fristen for at melde sit kandidatur er 1. marts 2017 kl. 12:00. Valget foregår ved urafstemning blandt medlemmerne i regionerne. Det er kun muligt at være stiller for én kandidat til regionsformandsposten, og man kan kun være stiller for en kandidat i sin egen region.
19. december 2016
Pr. 1 februar får du svar på dine henvendelser inden for 24 timer: Ergoterapeutforeningen handler nu aktivt på at styrke serviceniveauet for dig som medlem.
3. november 2016
Ergoterapeutforeningen er i gang med at undersøge medlemmernes tilfredshed med deres forening. Har du ikke modtaget en mail med linket til undersøgelsen, kan der være forskellige årsager til dette. Læs mere