Hjem > Region Midt-Nord

Region Midt-Nord

For medlemmer der arbejder eller studerer i Region Midtjylland og Region Nordjylland samt øvrige medlemskategorier, der bor i de to regioner

Seneste nyheder

31. marts 2017
Hele ti skarpe kandidater havde meldt deres kandidatur til valget af fire hovedbestyrelsesmedlemmer i Ergoterapeutforeningen. Nu er valgperioden slut, medlemmernes stemmer er talt op og de fire nyvalgte HB-medlemmer, der skal varetage dine interesser, er fundet.
1. marts 2017
Ved opstillingsfristens udløb står det klart, at Tina Nør Langager fortsætter på posten som formand for Etf. De nuværende regionsformænd Anna-Marie Laustsen, Åse Munk Mortensen og Lisbeth krabbe Nielsen vil også være at finde på de politiske poster i Etf's regioner. Alle valg er foregået ved fredsvalg.
20. februar 2017
Ergoterapeutforeningen indkalder til forårets generalforsamlinger i foreningens regioner. Som altid er der spændende faglige temaer og oplæg i forbindelse med generalforsamlingerne.
24. januar 2017
Alle aktive medlemmer kan opstille, og fristen for at melde sit kandidatur er 1. marts 2017 kl. 12:00. Valget foregår ved urafstemning blandt medlemmerne i regionerne. Det er kun muligt at være stiller for én kandidat til regionsformandsposten, og man kan kun være stiller for en kandidat i sin egen region.
19. december 2016
Pr. 1 februar får du svar på dine henvendelser inden for 24 timer: Ergoterapeutforeningen handler nu aktivt på at styrke serviceniveauet for dig som medlem.
3. november 2016
Ergoterapeutforeningen er i gang med at undersøge medlemmernes tilfredshed med deres forening. Har du ikke modtaget en mail med linket til undersøgelsen, kan der være forskellige årsager til dette. Læs mere
27. oktober 2016
I anledningen af ergoterapiens dag afholder Region Midt-Nord et socialt medlemsarrangement i Aalborg, der skal være med til at markere faget.
29. juni 2016
​Første hold kandidatstuderende i ergoterapi er blevet uddannet. En spændende og lærerig opdagelsesrejse, som også har budt på nødvendige justeringer undervejs, lyder det fra studieleder og forsker på Institut for Sundhedstjenesteforskning ved SDU.