Hjem > Ergoterapi og politik > Faglige Fora > Selskab for ledere

Selskab for ledere

Selskabet skal styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter ansat i ledende stillinger eller på lederoverenskomst.

Seneste nyheder

4. september 2017
​Som led i Etf’s indsats på lederområdet er der taget initiativ til, at et mindre antal inviterede ledere på Sundhedskartellets område får mulighed for, at komme i direkte dialog med to repræsentanter fra ledelseskommissionen, som med udgangen af året b.la. skal komme med konkrete anbefalinger til regeringen om, hvilke indsatser, der kan fremme og understøtte en styrkelse af ledelseskvaliteten i den offentlige sektor.
3. september 2017
Ledere på alle niveauer inviteres til årets Lederkonference 2017. Kom med til to spændende dage, hvor vi stiller skarpt på disrupiton og agil ledelse på sundhedsområdet. Få inspiration fra eksperter, praktikere og forskere, som bringer begreberne ned på jorden og giver indblik i handlemuligheder, potentialer og faldgruber.
14. juli 2017
Da FTF er hovedorganisation for mange faggrupper samt ledere fra såvel offentlige som private virksomheder, skal lederpolitikken kunne rumme disse forskelligheder.
8. maj 2017
Det kan som TR være vanskeligt at matche ledelsen og afkode dens strategier. Det oplevede Jytte Tolstrup, der er lektor på Metropol, og hun tilmeldte sig derfor FTF’s diplomuddannelse i ledelse. Det valg er hun glad for.
17. marts 2017
Regeringen har nu offentliggjort ledelseskommissionen, der skal sætte fokus på god offentlig ledelse. Det initiativ hilser Ergoterapeutforeningen velkommen.
12. marts 2017
Find fodfæste og kom et skridt videre i TRIO’en eller det lokale MED-udvalg med at forbedre det psykiske arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads. Det er formålet med de fem SPARK møder for kommunale arbejdspladser.
6. marts 2017
Hvordan får man tilliden og trygheden tilbage i en medarbejdergruppe, så trivslen forbedres til gavn for borgerne? Se hvordan SPARK-konsulent støttede tværfagligt team i Vejle.
6. februar 2017
FTF har netop udgivet en ny rapport, der beskriver de mulige konsekvenser af grænseløst arbejde. Ergoterapeuter er blandt de FTF-faggrupper, for hvem arbejdet betyder mest. Et meningsfuldt arbejde rummer nogle klare fordele, men udgør også en risiko for mistrivsel, hvis man ikke oplever at lykkes på arbejdet eller hvis det ikke er muligt at levere kvalitet i arbejdet. Rapporten bekræfter samtidig aktualiteten af Etf’s fokusområde ”Kvalitet og trivsel i hverdagen”.

Dokumenter

Læs Ergoterapeutforeningens politikark om ledelse.
Få information om de mange fordele ved medlemskab i Etf's selskab for ledere.