Hjem > Ergoterapi og politik > Faglige Fora > EFS Børn og Unge

EFS Børn og Unge

Ergoterapifagligt Selskab Børn og Unge vil fremme kvaliteten af ergoterapeutiske ydelser til børn og unge.

Seneste nyheder

8. maj 2017
Børn født meget for tidligt har øget risiko for at opleve kognitive og motoriske udfordringer senere i livet. En tidlig indsats kan være med til at forebygge senfølger, og på Hvidovre Hospital gør terapeuterne noget ekstra for at opdage dem hurtigt.
5. marts 2017
Sundhedsstyrelsen udarbejder forløbsprogrammer for børn og unge med angst/depression, ADHD og spiseforstyrrelser. Ergoterapeuter skal være med til at udarbejde forløbsprogrammerne.
12. november 2015
Parallelsession om, hvordan ergoterapeutiske redskaber kan medvirke til at skabe inklusionsfremmende læringsmiljøer i folkeskolen?
2. oktober 2015
Er du optaget af, hvordan du kan skabe politisk værdi og få andre i tale? Er du interesseret i, hvordan du kan være med til at udvikle Ergoterapeutforeningens strategiske position og bidrage til løsninger i fremtidens velfærdssamfund?
1. juni 2015
Diana A. Henry, amerikansk ergoterapeut og udvikler af undersøgelsesredskaberne SPM og SPM-P holder to workhops for danske ergoterapeuter. Deltagerne kan forvente en engageret og levende oplægsholder, lover en af arrangørerne.
19. marts 2015
Teori og praksis om børn med traumer er på programmet ved dette årsmøde for EFS Børn og Unge, der finder sted 19. og 20. marts.
5. februar 2015
Vær med til at fremme inklusion og aktiv deltagelse i samfundslivet for børn, unge og voksne med særlige behov.
5. januar 2015
Der er stor forskel på, hvor meget erfaring kommunerne har med forældre, der hjemmetræner børn med varige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Det viser en ny rapport fra SFI, som også fremhæver, at både forældre, der selv træner deres børn, og forældre, der benytter kommunens dagtilbud, er tilfredse med deres valg og med børnenes udvikling.

Dokumenter

Her finder du referat fra seneste Årsmøde.
Oplæg fra ergoterapeut Ulla Bundgaard Westendorp.