Hjem > Ergoterapeuter til somatisk afdeling på Landssygehuset på Færøerne

Ergoterapeuter til somatisk afdeling på Landssygehuset på Færøerne

Somatisk afdeling på Færøerne søger efter to ergoterapeuter, en fuldtidsstilling og en stilling på 30 t. om ugen. Begge stillinger fra 1. maj eller efter aftale

Ergoterapien er en central ergoterapiafdeling som yder service til de centrene. Afdelingen er en enhed hvor der arbejdes med både indlagte og ambulante patienter. Ergoterapi er en vigtig del af behandlingen, som er knyttet til specialerne. Derudover er ergoterapi en del af optimeringen og sikkerheden af patientforløbet. Ergoterapeuterne undersøger, behandler og evaluerer forskellige patientgrupper. Det er vigtigt for os at patienten har indflydelse på forløbet. Lige nu arbejdes der med at lægge afdelingen sammen med fysioterapiafdelingen.

Vi ønsker at du

  • Er uddannet ergoterapeut
  • Tager initiativ og kan arbejde selvstændig
  • Kan sætte mål for analyse og behandling og vil have gode resultater
  • Gode evner til at formidle viden til kollegaer og patienter og pårørende
  • Er fleksibel og åben
  • Kan arbejde tværfagligt

Vi tilbyder

  • Intern undervisning i ergoterapiafdelingen
  • Et spændende og udfordrende arbejde med muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Tværfagligt samarbejde med dygtige kollegaer
  • Samarbejde med eksterne institutioner

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til overenskomst mellem Ergoterapeutforeningen og finansministeriet på Færøerne.

Flere oplysninger

Ønsker du at vide mere om stillingen, skal du henvende dig til Ergoterapeut Pernille Frandsen, +298 304500, lokal 5780 eller centerleder Ingun Gaardbo på Medicinsk afdeling, tlf. 304500 lokal 6102.

Ansøgningsfristen

27. apríl 2018.

Søg stillingen via dette link: https://setan.ls.fo/Application/Apply?jobAdId=11

 

Landssygehuset i Tórshavn er centralsygehus på Færøerne med et optageområde på ca. 49.000 borgere. Landssygehuset har ca. 160 senge fordelt på psykiatri, medicin, pædiatri og kirurgi med gynækologi og obstetrik. Derudover har sygehuset øjenklinik, øre-, næse- og halsafdeling, røntgenafdeling, neurologi, pædiatri, kardiologi, dermatologi og børnekirurgi er koordineret ved samarbejde med udenlandske sygehuse. Udover Rigshospitalet, som er vores største samarbejdspartner, findes der faste aftaler med Universitetssygehuset i Lund, Landspitalið på Island og andre hospitaler i Danmark. Udover Landssygehuset er der 2 små sygehuse, hvoraf det ene er i Klaksvík med 28-30 sengepladser og det andet på Suderø med 20 sengepladser.

Se mere om Landssygehuset på vores hjemmeside www.ls.fo 

Du kan få mere at vide om Færøerne på følgende hjemmesider: