Hjem > Ambitiøs seniorkonsulent til forretningsudvikling

Ambitiøs seniorkonsulent til forretningsudvikling

Udvikling af Type2dialogs forretning ”Blended Learning” på velfærdsområdet. Type2dialog søger en ambitiøs kollega, der ønsker at udvikle både virksomheden og den offentlige sektor. Med speciale i social- og sundhedsfaglige implementeringsprocesser er Type2dialog et af landets førende konsulenthuse på velfærdsområdet. Igennem 15 år har vi opbygget mange gode kundereferencer, et anerkendt netværk samt en solid faglig platform.

Nu ønsker vi at styrke vores position, og snart lanceres en treårs vækstplan. Vi søger derfor en kollega til en nyoprettet stilling, der med pionerånd, salgskompetencer og netværk kan være med til at udvikle forretningen og indfri de strategiske vækstmål.

Jobindhold
Faglig kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere på velfærdsområderne er et stort nationalt fokusområde. Som supplement til virksomhedens øvrige aktiviteter ønsker Type2dialog derfor at skalere nogle udvalgte koncepter, og du får ansvaret for at videreudvikle forretningsområdet ”Blended Learning”, som bl.a. indeholder faglige læringsværksteder og nye e-learning-moduler. Du får en grundig introduktion til Type2dialogs kultur, kunder, aktiviteter og koncepter, så du hurtigt føler dig på hjemmebane. Dit ansvarsområde og dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Faglig sparringspartner og betroet rådgiver for ledere/chefer på velfærdsområderne
 • Udarbejdelse af salgsstrategi/plan for ”Blended Learning” og være ansvarlig for resultatopnåelse ift. ordrer/omsætning/kvalitet
 • Systematisk opdyrkning af nye kunderelationer og vedligeholdelse af eksisterende kunderelationer med krydssalg
 • Strategisk kundeansvarlig ifm. levering af ”Blended Learning”-ydelser til kunderne, herunder kvalitetssikring og sikring af fremdrift
 • Tæt samarbejde med interne og eksterne fagspecialister og samarbejdspartnere
 • Opsporing af nye faglige tendenser og baseret herpå igangsættelse af produktion og lancering af nye faglige løsninger

Vi forventer, at du:

 • Har et stort kendskab til velfærdsområdet og et bredt netværk blandt beslutningstagerne
 • Forstår ledelsesrummet og driften af velfærdsområdet. Ledererfaring fra den offentlige sektor er et plus
 • Kan dokumentere resultater med rådgivning og salg til den offentlige sektor og samarbejde med aktører i den offentlige sektor
 • Er købmand af natur og har en snusfornuftig forretningsforståelse
 • Har et stort drive, gennemslagskraft og en stor arbejdskapacitet
 • Er struktureret, evner at have overblik og mange bolde i luften. Trives i et dynamisk miljø med en direkte og uformel omgangstone
 • Trives med at opsøge og møde nye mennesker og kan ud fra deres behov designe og sælge faglig kompetenceudvikling
 • Er robust og har glimt i øjet. Du har et positivt livssyn og en aktiv og sund livsstil

Virksomhedens geografiske placering
Type2dialogs hovedkontor ligger i Kgs. Lyngby. Kontoret anvendes primært til mødeaktivitet samt faglige og sociale arrangementer, da vi som konsulenter oftest arbejder ude hos kunderne eller hjemmefra. Du bor på Sjælland, gerne i Hovedstadsområdet. Samtidig trives du med at drage af sted til Jylland og øerne og oplever afveksling, når der er arbejdsdage/rejsedage med overnatning.

Har du lyst til at være med?
Type2dialog tilbyder en stilling med udfordrende opgaver i en dynamisk vækstvirksomhed, hvor du møder inspirerende og ambitiøse kollegaer. Du bliver en del af en virksomhed, som har en social profil, og som gør en samfundsmæssig forskel. Der er ikke langt fra idé til handling, fordi handlekraft er en af vores fem kerneværdier. Samtidig er der rig mulighed for både personlig og faglig udvikling, for som iværksættervirksomhed er og bliver innovation og udvikling en del af vores DNA. Passionerede og specialiserede konsulenter har fokus på ordentlighed, og det sikrer, at kvalitet er omdrejningspunktet i vores virke. Der er bud efter os, og derfor oplever vi, at der er ”run på jobbet”. Men med fleksible arbejdstider, et fokus på work-life-balance samt et spændende arbejdsfællesskab kan vi dokumentere en høj grad af social kapital.

Hvis du er interesseret i stillingen, så send en ansøgning og dit CV til job@type2dialog.dk senest d. 26. november 2017, men meget gerne før. Notér ”Blended Learning” i emnefeltet. For yderligere information, kontakt chefkonsulent Nina Andreassen på 2396 2473. Du er også velkommen til at kontakte partner Henrik Povl Eriksen på 2384 6964.