Hjem > Aktuelt > Nyheder > Nu er der åbent for tilmelding til efterårets kurser

Nu er der åbent for tilmelding til efterårets kurser

5. april 2017
Du har nu mulighed for at tilmelde dig de mange spændende kurser, der venter i efteråret. Tag fx. sammen med din AMiR og leder på temadagen 'Konflikthåndterende kultur'. Tilmeldingsfristen for de første af efterårets kurser er 2. juli 2017.
Kurser
Vær opmærksom på tilmeldingsfristerne - kom ikke for sent til dit drømmekursus. Foto: Colourbox

Konflikthåndterende kultur  - en temadag for TR, AMiR og leder

Hvordan kan man forstå konflikter. Hvad skal man være opmærksom på for at  foregribe konflikter? Få fælles viden, inspiration og mulighed for sammen at se nærmere på konfliktkulturen på jeres arbejdsplads. Tag afsted sammen med din AMiR og leder. Pladserne tildeles efter først-til-mølIe-princippet. Derfor - sørg for at tilmelde jer samtidigt - det øger chancen for at komme afsted sammen.   

Læs mere om tilmelding og om temadagen, som bliver afholdt tre steder i landet:

Tilmeldingsfrist: 2. juli 2017

Få dit budskab hørt - for TR og AMiR

Har du lyst til at brænde igennem og bliv bedre til at argumentere for din sag? Kurset er for TR og AMiR, og holdes den 12. - 13. september samt 26. oktober 2017. Kurset blive holdt af Ergoterapeutforeningen og Danske Fysioterapeuter. Tilmeldingsfrist: 2. juli 2017.  

Forhandling - et spadestik dybere - for TR

Kom et spadestik dybere indenfor disciplinen forhandling. Bliv klogere på, hvad der kan være på spil, når forhandlingerne er vanskelige eller går i hårknude. Kurset holdes 3. - 5. oktober 2017, og er IKKE et lønforhandlingskursus, men handler om forhandling i bred forstand. Kurset er for FTR, TR og TR-suppleanter for flere faggrupper, hvis TR ikke er ergoterapeut. Tilmeldingsfrist:  22. august 2017.

Den gode arbejdsplads - for TR, AMiR og leder

Tag på kursus sammen for at få inspiration til at sætte gang i en proces om udvikling af det psykiske arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads. Kurset er for TR, AMiR og leder, og bliver holdt af Ergoterapeutforeningen og Danske Fysioterapeuter. Kurset bliver holdt den 6.-7. september samt 2. november 2017. Tilmeldingsfrist: 2 juli 2017.  

Engager og involver dine kolleger - for TR og FTR

Kender du til at det kan være en udfordring at involvere og engagere kollegerne i en travl hverdag? Tag på kursus den 15.-16. november 2017 og få ny energi! Bliv klædt på, så du kan blive bedre til at motivere og involvere kollegerne og få skabt et attraktivt fællesskab , hvor flere får lyst til at spille ind fx. i diskussionerne om udfordringerne på arbejdspladsen og med konkrete løsningsforslag i dialogen med ledelsen. Kurset bliver holdt af Ergoterapeutforeningen og Danske Fysioterapeuter. Tilmeldingsfrist: 2. oktober 2017.  

FTF's Diplomuddannelse i ledelse - efterårets to moduler

I efteråret udbyder FTF to moduler på Diplomuddannelsen i ledelse for FTR og TR - på VIA University College i Aarhus. Modulet 'Økonomisk ledelse for tillidsvalgte' og modulet 'Ledelse af organisationens arbejdsmiljøindsats'. Har du været TR i minimum 2 år, og har du TR-grunduddannelsen, er et af modulerne måske noget for dig? Etf anbefaler, at du taler med din leder i god tid inden ansøgningsfristen. 

Ansøgningsfrist: 6. juni 2017 kl. 16. 

 

Kommentarer

Til den rette vedkommende.
Kommer der en uddannelse eller kursus som har overskriften - forandringsagent, faciliteringskursus eller lign?

Kære Sigridur

Tak for dit spørgsmål.

I 2018 har Etf umiddelbart ingen planer om at udbyde et TR-kursus eller en uddannelse, der handler om emnerne:  'Forandringsagent' eller 'Facilitering'. 

 

Jeg foreslår i første omgang, at vi ringer sammen, så jeg kan høre mere om, hvad du efterspørger. 

 

Med venlig hilsen 

Merete Lauesen

Chefkonsulent

 

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.