Hjem > Aktuelt > Nyheder > Informationsmøder om risikobaserede tilsyn på genoptræningscentre

Informationsmøder om risikobaserede tilsyn på genoptræningscentre

12. februar 2018
Styrelsen for Patientsikkerhed inviterer ledere og/eller koordinatorer fra kommunale genoptræningscentre samt fra hospitaler til informationsmøder om det risikobaserede tilsyn på genoptræningscentre i 2018.

Møderne afholdes i perioden 8. marts til 15. marts, og der bliver et møde i hver region. På møderne vil styrelsen informere om, hvad det risikobaserede tilsyn indebærer, og hvordan det konkret foregår på genoptræningscentre, og der vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmelding til møderne skal iflg. styrelsen ske elektronisk via et link der sendes til kommuner og hospitaler i løbet af denne uge. Hvis møderne er relevante for dig, skal du derfor være opmærksom og evt. kontakte Styrelsen for Patientsikkerhed, hvis du ikke modtager en mail med link til tilmelding.

  • Du kan læse mere om informationsmøderne på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside her 

 

 

 

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Opdater Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Hvis du ikke kan læse dem, kan du generere et nyt billede ved at trykke på ikonet til venstre for billedet. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.