Hjem > Aktuelt > Nyheder > Forskning i kommunerne

Forskning i kommunerne

23. januar 2017
KL skriver på deres hjemmeside den 12. januar 2017, at man i kommunerne kan få gratis (prøve)adgang til to forskningsdatabaser. De to forskningsdatabaser er: CINAHL og Medline.

KL skriver: "lDEFF og Ebsco tilbyder alle kommuner en gratis prøveperiode på indholdet i de to databaser, så de enkelte kommuner har mulighed for at teste relevansen for netop deres kommune i ro og fred.

Prøveperioden er uden beregning, men kommuner der finder ordningen relevant har efterfølgende mulighed for at tilkøbe ordningen på årlig basis.

DEFF har forhandlet de bedst mulige priser i forhold til antallet af kommuner, der potentielt tilslutter sig ordningen. Adgang forudsætter en IP-autorisation via kommunens server."

Etf's formand Tina Nør Langager siger:

- Det er efter min mening på høje tid, at kommunernes medarbejdere får adgang til forskningsdatabaser. Vedligeholdelse af fx. kliniske retningslinjer kræver, at man løbende kan følge udviklingen i forskning indenfor de forskellige områder, så jeg ser meget positivt på dette skridt og håber at kommunernes medarbejdere herunder ergoterapeuterne får en god introduktion til denne mulighed

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.