Hjem > Aktuelt > Nyheder > Besparelser rammer Professionshøjskolerne

Besparelser rammer Professionshøjskolerne

3. november 2016
Besparelserne er en konsekvens af regeringens planlagte finanslovsbesparelser på uddannelsesområdet, hvor professionshøjskolerne skal spare 1,2 milliarder. Etf har afholdt møde med TR for underviserne på Professionshøjskolerne.
Foto: Colourbox

Nedskæringerne er en del af de årlige besparelser på uddannelsesområdet på to procent, som regeringen lægger op til at forlænge et ekstra år til 2020.

- Det er naturligvis meget beklageligt, at der nu udløses massive besparelser på professionshøjskolerne. Vi kender ikke endnu omfanget af konsekvenser for vores medlemmer, der er ansatte på skolerne, siger Tina Nør Langager, formand for Etf, og fortsætter:

- Vi har afholdt møde med TR for underviserne på Professionshøjskolerne og afventer en afklaring af, hvordan besparelserne rammer vores medlemmer og ergoterapeutuddannelserne. Vi vil naturligvis være særligt opmærksomme på medlemmernes situation, men da også forholde os kritisk til, om besparelserne forringer kvaliteten på uddannelserne, afslutter Tina Nør Langager.

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.