Det selvstændige arbejdsliv, den 15. marts 2018

Klub for Privatpraktiserende ergoterapeuter arrangere årets netværksdage der er bygget op som et udviklingsforløb. Første netværksdag handler om udvikling af det selvstændige arbejdsliv, uanset om du er ny eller garvet. Du får konkrete redskaber med hjem.
Torsdag 15. marts 2018
09.30
Mødecenter Fabrikken
Lumbyvej 17F
5000 Odense C

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til en dag som også giver plads til udvikling, solid networking og sparring.  

Årets netværksdage er bygget op som et udviklingsforløb, der bindes sammen af individuelle sparringssamtaler. Nye initiativer, der udspringer af den første temadag, vil kunne kvalificeres yderligere i individuelle sparringssamtaler, for endelig at kunne spredes på temadag 2 og allervigtigst ud i din virksomheds virke.

Udviklingsforløbet udbydes af Karlbak, som arbejder med selvstændige arbejdsliv fra alle vinkler: som arbejdsplads, som vækstmodel, som platform for samarbejde, og som en af fremtidens mange beskæftigelsesformer. Læs nærmere på www.karlbak.dk

Første netværksdag handler om et godt arbejdsliv med en god balance mellem arbejde og fritid/familietid er ofte en udfordring, når man er selvstændig. God selvledelse er et must for at skabe denne balance.Men hvordan leder du dig selv?  Du får helt konkrete redskaber med hjem. Og sikkert også (ideer til) nye samarbejdspartnere.

Forudsætninger for at deltage 

Medlem af Klub for PrivatPraktiserende Ergoterapeuter, et landsdækkende netværk af erhvervsdrivende ergoterapeuter, som består af ergoterapeuter, der har eller ønsker at få egen virksomhed. Medlemsskabet koster 200 kr og du kan tilmelde dig på www.etf.dk. Program fremsendes i mail  

Pris 

350 kr, tilmelding er bindende
2000 kr eks moms pr individuel sparring – Frit valg om du ønsker det

Kontaktperson i Etf 

Ulla Kjeldgaard

Sted

Mødecenter Fabrikken

Lumbyvej 17F

5000 Odense C

fra kl. 9.30 -16.30. Morgenmad fra kl 9. 

Tilmeldingsfrist 

8. Marts 2018

Kontaktpersoner

Marie Engel Jensen på marie@evivo.dk eller tlf.: 25367221 

Oplægsholdere

Margrete Bak, Karlbak