Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

26. august 2018
Spændende og lærerig udflugt for alle senior-ergoterapeuter i Nordjylland.
3. - 4. september 2018
Vi har inviteret Tanja Hall, generationsforsker til at fortælle om Generation Z og deres ideelle studie- og arbejdsliv.
4. - 6. september 2018
Ny TR? - tilmeld dig de første to moduler på TR-grunduddannelsen. Modul 1 "TR som nyvalgt" og Modul 2 "TR`´s mangfoldige opgaver...

Seneste nyheder

17. august 2018
Sundhedsstyrelsen har revideret anbefalinger vedrører rehabilitering og palliation til personer, der har eller har haft kræft.
14. august 2018
Helt nye friske hold med studerende starter på ergoterapeutuddannelsen i starten af september. Måske er du en af dem, og måske har du også rykket teltpælene op for enten at flytte hjemmefra eller tættere på uddannelsen. Det er nu, det er relevant at tænke forsikring. Men hvad har du brug for?
13. august 2018
Sommerferien er nu ovre for landets skoleelever og forude venter et nyt år på skolebænken. Det er godt for elevernes læring, men omvendt er det hårdt for kroppen. Lange dage på stolene slider på ryggen, og bedre bliver det ikke af tunge tasker samt tablets og computere i skæve arbejdsstillinger. For at eleverne kan skåne deres krop bedst muligt, har ergoterapeut med speciale i ergonomi Marie Engel Jensen udarbejdet fem gode ergonomiske råd til skolebørn - og deres forældre - op til skolestarten.

Job

Ansøgningsfrist
21. september 2018
Vi søger som udgangspunkt dig, som har lyst til at arbejde med mennesker med psykiatrisk lidelse i behandlingspsykiatrien.