Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

27. - 28. november 2017
Tema om brug af pædagogiske metoder i vejledning samt generalforsamling
27. november 2017
Ved Inge Wilms, Ph.d. i psykologi og hjerneforsker, Københavns universitet
30. november 2017
Det teoretiske indlæg: Commotio cerebri, forskellige aspekter af og vinkler i relation til forståelsen af hjernerystelse med langvarige følger, ved...

Seneste nyheder

24. november 2017
SPARK kan hjælpe de lokale TRIO/MED i kommunerne med gratis støtte og sparring om det psykiske arbejdsmiljø i forløb, der er skræddersyet til den enkelte arbejdsplads. Læs mere om, hvordan I på jeres arbejdeplads kan få sparring fra SPARK-konsulenterne.
23. november 2017
Næsten hver anden leder i det offentlige oplever ifølge en ny, stor undersøgelse, at dokumentationskrav begrænser deres muligheder for at opnå resultater.
22. november 2017
Sundhedsstyrelsen har offentliggjort i alt 12 anbefalinger, der skal sikre, at mennesker med hjerneskade får bedre tilbud om genoptræning og rehabilitering.

Job

Ansøgningsfrist
26. november 2017
Udvikling af Type2dialogs forretning ”Blended Learning” på velfærdsområdet. Type2dialog søger en ambitiøs kollega, der ønsker at udvikle både virksomheden og den offentlige sektor. Med speciale i social- og sundhedsfaglige implementeringsprocesser er...
Ansøgningsfrist
27. november 2017
Viborg
Har du solid ledelseserfaring og mod på at videreudvikle vores genoptræningsindsats med udgangspunkt i faglighed og borgerens behov, så er vi noget for dig. Vi flytter sundhed hver dag sammen med borgeren.
Ansøgningsfrist
27. november 2017
Viborg
Er du motiveret for personaleledelse og kan du sikre, at vi har dygtige medarbejdere og borgere, der er tilfredse med den genoptræning de får hos os, så er vi noget for dig. Vi flytter sundhed hver dag sammen med borgeren.