Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

29. april 2017
Uddannelse af stimulastikinstruktører
1. maj 2017
Vores Hovedorganisation FTF afholder sammen med bla. LO et 1.maj arrangement i Odense.

Seneste nyheder

27. april 2017
Du kan nu søge legatet til gennemførelse af et projekt, en studierejse eller til videreuddannelse inden for sanseintegrationsområdet.
25. april 2017
Du har nu mulighed for at deltage i netværksmøde om hverdagsrehabilitering og få sat nye perspektiver på dine opgaver og få faglig inspiration til arbejdet med borgerne.
24. april 2017
Etf's hovedbestyrelse besluttede i februar 2017 at anvende 1 mio. kr. fra Praksispuljen på en øget forskningsindsats på ADL-området. Der blev samtidig besluttet et kommissorium for, hvorledes Etf’s medlemmer kan ansøge om midler med henblik på at få så høj kvalitet som muligt i projekterne. Du kan læse mere om kriterierne her.

Job

Ansøgningsfrist
26. maj 2017
Da vi er i rivende udvikling og har valgt at fastansætte en af vores vikarer, søger vi en eller flere nye vikarer med tiltrædelse snarest i et vikariat på 4 måneder med mulighed for forlængelse. Vi tilbyder sparring samt grundig introduktion, hvor du bl....