Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

25. september 2017
Kom til TR-regionsmøde i Region Øst To gange om året inviterer Etf alle TR fra kommuner og regioner til et TR-regionsmøde i Region Øst Du kan vælge...
25. september 2017
Kend dine rettigheder og muligheder. En dag hvor du får indblik i de muligheder, der er i dag, ift. pension, A-kasse og fagforening kombineret med...
26. september 2017
Kom til TR-regionsmøde i Region Midt-Nord To gange om året inviterer Etf alle TR fra kommuner og regioner til et TR-regionsmøde i Region Midt-Nord...

Seneste nyheder

20. september 2017
Sundhedskartellet har i dag sendt et åbent brev til sundhedsminister Ellen Trane Nørby og udtrykt bekymring over de massive besparelser, som Region Midtjylland er i gang med at gennemføre på det højtspecialiserede neurorehabiliteringshospital Hammel Neurocenter.
18. september 2017
I det seneste blad har Ergoterapeuten sat fokus på stress. Psykolog Lisa Nelholt er en af dem, som hjælper stressede ergoterapeuter med at vende tilbage til hverdagen. Hun oplever flere ting, som går igen, når ergoterapeuter bliver sygemeldt med stress. Blandt andet manglende rammer og en ledelse, som ikke er fuldt klar over ergoterapeuters kompetencer.
18. september 2017
En ny undersøgelse blandt Ergoterapeutforeningens og 24 andre lønmodtagerorganisationers offentligt ansatte viser, at mere end hver anden bruger tid udenfor arbejdstiden for at sikre, at arbejdsopgaverne bliver løst i en ordentlig kvalitet.

Job

Ansøgningsfrist
22. september 2017
Beskikkelse, herunder genbeskikkelse, af censorer til Censorkorpset for Ergoterapeutuddannelsen i Danmark for perioden 1. januar 2018 – 31. december 2021.
Ansøgningsfrist
1. oktober 2017
Tårnby
Vi står overfor en reorganisering af vores ledelsesteam i Tårnby Kommunes hjemmepleje. Vil du være med til at få sat retningen, hvor medarbejderen er i centrum, og med fokus på alle de nye opgaver vi får i kommunerne i disse år, så læs videre her.