Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

16. - 19. august 2017
Integration af Neurodynamisk mobilisation i neurorehabilitering ved undersøgelse og behandling af neurologiske patienter med ændret neurodynamik som...
29. august 2017
Vi sætter mål i rehabiliteringsforløb, men praksis viser, at det ikke altid er særlig let. Derfor indbyder vi i Ergoterapifagligt Selskab for...
30. august 2017
Vi sætter mål i rehabiliteringsforløb, men praksis viser, at det ikke altid er særlig let. Derfor indbyder vi i Ergoterapifagligt Selskab for...

Seneste nyheder

19. juni 2017
Socialstyrelsen indbyder fagpersoner til at indsende forslag til et oplæg på Nordisk Siddesymposium 5.-6. september 2018 i København.
17. juni 2017
40 medlemmer havde benyttet muligheden for at komme en tur til solskinsøen og opleve Folkemødet indefra, da Ergoterapeutforeningen havde arrangeret en éndags tur til Bornholm.
17. juni 2017
Hvordan kan man bedst forebygge volden på bosteder? I debatten om forebyggelse af vold på bosteder diskuterede man, hvordan man bedst kan forebygge og undgå voldelige situationer, der går ud over både patienter og personale. I panelet var bl.a. Nicolaj Kristian Hammer, der indtil for nylig selv boede på et bosted og Susanne Lautrop, der er mor til en skizofren datter, der bor på bosted. De fortalte deres stærke historier.

Job

Ansøgningsfrist
30. juni 2017
Har du lyst til at arbejde med uddannelse og formidling af børneterapeutisk viden og hjælpemidler i en international og meget spændende virksomhed?
Ansøgningsfrist
31. juli 2017
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.